Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Centrul de Cultură „Augustin Bena”: Recitaluri, ateliere de muzică, de actorie și de artă, în Parcul de aventură din Alba Iulia

Publicat

Parcul de Aventură „Dynamis”, o locație inedită din Alba Iulia, găzduiește, joi, 21 martie 2024, o serie de acțiuni cultural-artistice și educative. Acestea marchează Ziua Internațională a Pădurilor și Ziua Mondială a Teatrului.

Acțiunile debutează la ora 17.00 și vor cuprinde

  • atelierul „Micul actor – arta animației” ( coordonatori Laura și Adam Boboc)
  • atelierul „Arte plastice și arte decorative” (coordonatori dr. Ioana Raica și Olga Oloieru).

Programul va fi întregit de un recital și atelier de muzică clasică și folk, coordonat de Marinela Popa, Dragoș Tudor și Ovidiu Romoșan.

Evenimente de Ziua Pădurilor și Ziua Teatrului

„Anul acesta, marcăm într-un mod deosebit Ziua Internațională a Pădurilor și Ziua Mondială a Teatrului ducând teatrul, muzica și arta într-un spațiu inedit: Parcul de Aventură „Dynamis”. Activitățile au scopul de a crește gradul de conștientizare asupra gestionării, conservării și dezvoltării durabile a tuturor tipurilor de păduri, în beneficiul generațiilor prezente și viitoare,

precum și cu scopul focalizării atenției publicului asupra culturii și teatrului, cu accent pe arta mânuirii marionetelor, a creativității și inventivității exprimate de acestea prin intermediul artiștilor care le dau viață”, a spus Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Acțiunile cultural-artistice sunt organizate de Centrul de Cultură „Augustin Bena” alături de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia (instituții de cultură din subordinea Consiliului Județean Alba), cu sprijinul Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia și al Inspectoratului Școlar Județean Alba.

Evenimentele marchează și deschiderea oficială a Parcului de Aventură „Dynamis” din Alba Iulia, începând cu weekendul 22 – 24 martie, un spațiu inedit și un adevărat tărâm al aventurii.

De asemenea, Consiliul Județean Alba și instituțiile din subordine au organizat, joi dimineața, la Ceru-Băcăinți, o acțiune prin care au plantat peste 3000 de puieți de paltin de munte, marcând astfel Ziua Internațională a Pădurilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate