Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”: ,,Retrospectiva culturală 2023” – expoziție de fotografie și rezultate notabile

Publicat

Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba vă invită să vizionați Expoziția de fotografie „Retrospectiva culturală 2023” găzduită în Spațiul expozițional urban al instituției. Imaginile captivante surprind cele mai importante proiecte cultural-artistice și educative desfășurate în anul precedent.

Sunt realizate cu măiestrie de fotografii Centrului de Cultură ,,Augustin Bena”, Vasile Sârb și Silviu Ciontea,

Aceste instantanee pot fi admirate atât pe simezele Spațiului expozițional urban din Alba Iulia, str. Mihai Viteazul nr. 2, până la data de 31 ianuarie 2024, cât și online, pe pagina de socializare a instituției.

Expoziția marchează nu doar un moment de retrospecție artistică, ci și o oportunitate de a împărtăși cu publicul parte dintre succesele remarcabile ale anului 2023. Centrul de Cultură „Augustin Bena” se clasează printre liderii naționali în domeniul cultural-artistic

  • cu peste 110 proiecte de succes desfășurate la nivel local, național și internațional și peste 30 de apariții în emisiuni de specialitate ale Televiziunii Române (parte dintre ele fiind situate pe locul I în clasamentul săptămânal al TVR).

Rezultatele din 2023, impact semnificativ

,,Rezultatele din 2023 demonstrează un impact semnificativ, cu peste 2,1 milioane de persoane influențate de conținutul nostru cultural, atât organic, cât și prin promovare pe platformele de socializare. Numărând peste 136.000 de urmăritori abonați pe pagina noastră de socializare, Centrul de Cultură a devenit un pol de atracție pentru iubitorii de artă și cultură.

Clipurile video, promovate cu succes în mediul online, au generat peste 1 milion de minute de vizionare în 2023, înregistrând o creștere impresionantă de 111,8% față de anul anterior. Această performanță include peste 545.000 de minute de vizionare a producțiilor audiovizuale, peste 405.000 de minute de vizionare a transmisiunilor live și peste 50.000 de minute de vizionare a reel-urilor postate.

Vă invităm să descoperiți și să vă bucurați de amintirile capturate în fotografii și să fiți alături de noi în continuarea călătoriei noastre culturale în anul 2024.

Pentru mai multe informații și vizionare online, vă invităm să accesați pagina noastră de socializare.

Mulțumim pentru sprijinul continuu și pasiunea împărtășită pentru cultură!” – Alexandru Pal, manager al Centrului de Cultură ,,Augustin Bena”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax