Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Centrul de permanență din Ocna Mureș, relocat temporar în sediul Spitalului de recuperare

Publicat

Centrul de permanență din Ocna Mureș funcţionează, de marţi, în sediul Spitalului de recuperare din aceeaşi localitate, aflat pe strada Mihai Viteazul, nr. 55. Schimbarea locaţiei centrului este temporară.

Până acum, Centrul de permanenţă Ocna Mureş funcționa în clădirea fostei policlinici. Primarul orașului, Augustin Drăguț a declarat că decizia de relocare este cauzată de lucrările la centrala de încălzire a policlinicii. Astfel, mutarea nu este una definitivă, urmând ca, după finalizarea lucrărilor, ce vor dura aproximativ două luni, centrul să revină în sediul obișnuit. Primarul a precizat că „Spitalul de recuperare oferă condiții bune, altfel nu s-ar fi produs mutarea”.

Centrul de permanență a fost înființat după decizia guvernului de închide spitalul din Ocna Mureş. Acesta oferă asistență medicală de urgență, cazurile urmând a fi trimise la spitalele din Aiud sau Alba Iulia.

Serafim ARMANCA

Sursa foto: ocnamuresonline.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax