Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Centrul de promovare turistică al Municipiului Alba Iulia nu are șef. Toți candidații la concurs, RESPINȘI

Publicat

Centrul de informare și promovare turistică a municipiului Alba Iulia rămâne în continuare fără șef, asta după ce primăria a organizat un concurs pentru ocuparea locului vacant, însă nici un candidat nu a putut trece de proba scrisă. 

În primă fază, s-au înscris șase candidați, însă doar 4 au trecut de selecția dosarelor. Doi candidați, au fost respinși din cauza faptului că nu ar fi îndeplinit condițiile impuse de primărie pentru ocuparea postului.

Cerințele pentru ocuparea postului ca persoana interesată să fie absolvent de: științele pământului și atmosferei, geografia turismului, științe economice, economia comerțului, turismului și serviciilor, științe economice, administrarea afacerilor, istorie, turism cultural, studii muzeale, master în administrare publică, cinci ani vechime în specialitatea studiilor, cunoștințe medii de operare PC, cunoașterea a două limbi străine și specializări în ghid turistic sau alte ramuri asemănătoare.

Unul dintre candații al cărui dosar a fost respins din cauză că nu ar fi îndeplinit unele condiții este unul dintre cei mai cunoscuți ghizi turistici din oraș, Cristian Kalanyos, cu o experință de peste 9 ani în domeniu.

Cristian a detaliat toate problemele birocratice cu care s-a confruntat când a încercat să candideze pentru post, într-o postare pe Facebook.

ȘOC, ȘOC, ȘOC!

Săptămâna trecută am șocat două funcționare din această instituție care arborează steagul României și al…

Posted by Kalanyos Cristian on Wednesday, April 14, 2021

După selecția dosarelor a urmat proba practică de testare a cunoștințelor de operare pe calculator, unde din cei patru candidați, doar trei au trecut mai departe.

În data de 15 aprilie, cei trei candidați care au trecut și de proba de PC, au dat examenul scris, însă nici unul nu a reușit să obțină cele 60 de puncte pentru a fi declarat admis.

Nota ce mai mică a fost de 20.33, următorul clasat a obținut 35.33, iar cea mai mare notă dar totuși insuficientă a fost de 58.00.

În urma respingerii celor trei candidați, funcția rămâne în continuare vacantă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Elena

    vineri, 16.04.2021 at 13:52

    Data viitoare daca nu va duceti si dv. o sa se ocupe postul. Postul este cu dedicatie. Eu zic sa mai incercati ca ii puneti in dificultate. Ei scot posturile cu cerintele excat pentru persoana care indeplineste conditiile. Trebuia sa le intrebati pe doamnele nu stiu ca oare de unde provin banii pentru salarul lor, nu cumva si din impozitele si contributiile dv.? Nu inteleg la ce le mai trebuia si diploma de bac, deoarece se prezinta de obicei ultimele studii absolvite. Si cerintele mi se par aberante, in fara de ceva in legatura cu turismul nu avea ce sa caute, cu stiinte economice ce sa faca ca multi nu stiu nici istorie, nici geografie, nu stiu sa scrie corect in limba romana. Imi pare rau ca nu ati fost admis, erati cel mai potrivit. Mai incercati si succes in continuare!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax