Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Centrul de resurse „Academia Doamnelor” își va deschide porțile în 15 octombrie. Andreea Esca și ASR Principesa Maria a României, printre invitați

Publicat

academia doamnelor 1 15 octombrie este ziua în care își va deschide oficial porțile singurul centru comunitar de resurse dedicat în întregime femeilor din localitatile ce alcătuiesc Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba, „Academia Doamnelor”.

La evenimentul din 15 octombrie sunt invitate să participe câteva dintre doamnele care au atras întotdeauna atenția publicului din România, fiind percepute ca un model de reușită profesională și umană: Andreea Esca, ASR Principesa Maria a României, Valerie Ciolos și Gianina Corondan.

”Academia doamnelor este mai mult decât un proiect și o rezoluție: este confirmarea universală a faptului că femeia trebuie cinstită și sărbătorită în fiecare zi, în orice moment, nu doar în clasicul și exacerbat – comercialul 8 martie”, a transmis Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Centrul de Resurse Academia Doamnelor din Alba Iulia oferă un spațiu multifuncțional pentru evenimente, cursuri și worshopuri de dezvoltare personală, consiliere individuală, ateliere de creație, destinate creării unei structuri cadru de schimbare a percepției femeii în societate, depășirii steriotipurilor culturale și promovării culturii antreprenoriale.

„Știm că ele, doamnele, sunt cele care pun orice în valoare. Am reușit un lucru bun, dar totuși modest, comparativ cu ce ar merita să primească toate femeile în fiecare zi. Am reușit să transformăm un spațiu nedorit de nimeni, ca multe altele din oraș, într-o clădire plină de viață, oferindu-le un loc în care să se facă auzite, să creeze și să materializeze idei pentru o comunitate, respectând spiritul și dorința doamnelor de a reuși și răzbate”, a mai declarat Mircea Hava.

Valoarea totală a proiectului implementat în cadrul programului de finanțare europeană PSDRU 2007-2013 este de 2.127.962 lei. Academia Doamnelor este situată în Alba Iulia, strada Gladiolelor nr.3A, pe amplasamentul fostei cetrale termice din spatele cinematografului Dacia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax