Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Centrul Județean de Coordonare a Intervențiilor, activat la ISU Alba, pe perioada Codului Galben de ninsori. Nu au fost probleme de circulație

Publicat

La sediul ISU Alba s-a activat Centrul Județean de Coordonare a Intervențiilor, cu personal de la ISU, IPJ și IJJ, pe perioada valabilității atenționării meteorologice de Cod Galben de ninsori, viscol şi intensificări de vânt (peste 70km/h, izolat 100 km/h). Atenționarea este valabilă și sâmbătă și duminică, până la ora 08.00, după cum au anunțat reprezentanții ANM prelungirea Codului galben.

În intervalul 6 decembrie ora 05.00– 7 decembrie ora 05.00, în judeţul Alba s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsoare, în special în zona de munte, vântul a suflat slab la moderat, iar temperaturile înregistrate s-au situat între -3° C și -1°C.

Pe raza celor 11 unități administrativ-teritoriale s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsori, iar administratorii drumurilor au desfășurat intervenții pentru menținerea stării de practicabilitate a drumurilor. În zona de munte se circulă în condiții de iarnă.

Potrivit ISU Alba nu s-au înregistrat probleme în ce privește circulația pe drumurile publice sau alimentarea populației cu gaz sau energie electrică.

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba convocată de prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer s-a stabilit activarea Centrul Județean de Coordonare a Intervențiilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax