Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Centura ocolitoare a orașului Zlatna va fi reabilitată și modernizată. Proiectarea drumului de 5,7 km, scoasă la licitație

Publicat

Centura ocolitoare a orașului Zlatna, respectiv drumul comunal DC 78, va fi modernizat și reabilitat. În acest sens, Primăria orașului a lansat o licitație pentru servicii de proiectare și elaborare a documentațiilor tehnice. 

Primăria Zlanta a lansat vineri, 13 noiembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru servicii de proiectare pentru elaborarea documentaţiilor tehnice faza DALI aferente obiectivului de investiţii “Reabilitare și modernizare variantă ocolitoare DC78”.

Valoarea totală estimată este de 87.000 de lei. 

Potrivit caietului de sarcini, drumul se află în proprietatea UAT Oraș Zlatna, fiind drum comunal DC 78. În momentul de față drumul este circulabil, destinat traficului în vederea tranzitării orașului.

Lungimea drumului este de 5,7 km, iar pe parcursul traseului sunt prezente 3 poduri. Lățimea drumului existent este variabilă, existând posibilitatea de extindere în anumite zone și pe anumite porțiuni.

Accesul se face din DN 74 la ambele capete și anume la km 69 + 900 – zona Zlatna și km 73 + 340 zona Pătrânjeni. Din acest drum se realizează accesul și la alte străzi situate în orașul Zlatna cât și la proprietăți private.

Caracteristici, parametri şi date tehnice specifice, preconizate:

  • refacere/lărgire carosabil;
  • intervenție la podurile existente (dacă este cazul);
  • realizarea trotuare și pistă de biciclete;
  • canalizare pluvială subterană;
  • marcaj rutier;
  • iluminat stradal (se va avea în vedere proiectarea cu rețea electrică îngropată).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax