Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Centuri și medalii pentru cele două cluburi de kickbox din Alba, la ”Cezar Fight Championship” desfășurat la Alba Iulia

Publicat

Peste 260 de sportivi au luptat sâmbătă, 9 iulie, în sala de sport a Colegiului ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, în cadrul campionatului de kickbox ”Cezar Figh Championship”. 

Au fost prezente cluburi de luptă din România, dar și două cluburi de sporturi de contact din Republica Moldova. În cadrul competiției au participat și sportivi ai două cluburi din Alba: Revolution Academy Alba Iulia și Hususan Brothers din Blaj.

Sportivii celor două cluburi au reușit să păstreze o serie de centuri ”acasă” în Alba. Una dintre marile surprize ale competiției a facut-o luptătorul la categoria grea, Eleazar Tofan, din Sebeș, care a reușit să învingă doi sportivi puternici din București.

Din partea clubului sportiv, din Blaj, Hususan Brothers au participat: Tarco Stefania, Tarco Martin, Ioo Alexandru, Lațiu Dragoș și Oltean Tudor.

 

Sportivii care au urcat în ring din partea clubului Revolution Academy din Alba Iulia au fost: Bera Catalin, Nistor Andrei, Murphy Brandon, Truță Robert, Tofan Eliazar , Petrariu Gabriel, Mailat Ionuț, Tudor Popa, Polgar Octavian, Chețan Catalin, Daniel Ganga și Balica Alex.

La finalul zilei, clubul din Blaj a avut următoarele rezultate: Tarco Stefania a castigat centura Cezar, la fete, la categoria la care a luptat. Tarco Martin a obținut o medalie de aur și una de argint, Ioo Alexandru la fel, o medalie de aur și una de argint, iar  Lațiu Dragoș și Oltean Tudor câte o medalie de argint.

La clubul Revolution Academy din Alba Iulia: Chețan Cătălin a luptat în două meciuri la categoria 30 de kilograme, la opt ani. A obținut o victorie în prima repriză, în primul meci și a pierdut la puncte în meciul pentru centură.

Tofan Eliazar a luptat la categoria 90 +, unde a întâlnit doi sportivi puternici din București. A câștigat ambele meciuri, ultimul fiind un meci cu un ”extra round”, o repriză în plus.

Mailat Ionuț a luptat la categoria 65 de kilograme și după două meciuri și-a adjudecat centura.

Gabriel Petrariu a luptat în două meciuri la cateogria 90 de kilograme: A câștigat un meci prin knockout și l-a pierdut pe al doilea. Cătălin Bera nu a avut adversar, deoarece adversarul său din semifinală nu a făcut categoria. A luptat pentru centură împotriva lui Andrei Nistor, tot sportiv al clubului, meci pe care l-a câștigat.

Robert Truță și Murphy Brandon au întâlnit câte un adversar puternic și au pierdut la puncte cele două meciuri. Iar Alex Balica, Tudor Popa și Daniel Ganga s-au clasat pe locul al treilea.

sursă foto: Cosmin Szekely, Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax