Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetaşii albaiulieni au împlinit 17 ani de activitate. Discuţii despre evenimente desfăşurate şi proiecte viitoare

Publicat

Sâmbătă, cercetaşii din Alba Iulia s-au întâlnit pentru a sărbători 17 ani de la înfiintarea Centrului Local „Axente Sever”. Au fost prezenţi aproximativ 60 de cercetaşi noi şi vechi, dar şi părinţi ai celor mai mici.

În decursul acestor ani, centrul a avut un rulaj de 1.000 de tineri care au fost atraşi de principiile şi valorile cercetăşeşti şi au dorit să participe la activităţile organizate.

Pe lângă conversaţii despre amintiri şi proiecte viitoare, au fost vizionate şi prezentări de fotografii din cele mai importante activităţi ale acestui an, incluzând a doua ediţie a schimbului inter-cultural cu cercetaşii austrieci, participarea la cea de-a V-a Jamboree Naţională si campul Centrului Local, un eveniment anual cu tradiţie.

Discuţiile au cuprins şi Festivalul Naţional „Unitate şi Prietenie”, care se desfăşoară în fiecare an, în preajma zilei de 1 Decembrie, ajuns anul acesta la cea de-a 14-a ediţie. Evenimentul găzduieşte în fiecare an peste 400 de cercetaşi din toată ţara, care vin la Alba Iulia pentru a sărbători Ziua Naţională a României, dar şi pentru a revedea prieteni vechi şi a participa la programul realizat de cercetaşii Centrului Local „Axente Sever”.

Andra TOTH

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax