Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cercetat de polițiști: Un şofer din Alba Iulia a lovit două mașini parcate și a refuzat alcooltestul

Publicat

Un bărbat de 45 de ani din Alba Iulia este cercetat pentru că refuzat să se supună recoltării de probe biologice şi testării cu aparatul etilotest. Bărbatul a fost oprit de polițiști pe strada Livezii din oraş, după ce lovise două mașini parcate.

Marți, în jurul ore 17.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia – Formațiunea Rutieră, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, au oprit pentru control, pe strada Livezii din municipiu, un autoturism condus de către Călin M. (45 de ani), din Alba Iulia.

În timp ce a condus autoturismul din direcţia strada Livezii spre Liceul Industrial „Alexandru Domşa”, a intrat în coliziune cu două autoturisme care se aflau parcate pe partea dreaptă a sensului de mers.

Şoferul emana miros de alcool, astfel că poliţiştii au încercat testarea acestuia cu aparatul etilotest, fără succes. Bărbatul a refuzat testarea și a solicitat conducerea la Spitalul Județean Alba, pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. La spital i-a fost recoltată o probă de sânge, iar pe cea de-a doua a refuzat-o, deşi i s-a adus la cunoştinţă că refuzul recoltării probelor de sânge constituie infracţiune.

Faţă de Călin M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de refuz, împotrivire ori sustragere a conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. elev

    miercuri, 31.10.2012 at 19:36

    dosar penal . feliticari betiv notoriu ce esti . ai lovit si 2 masini a unor oameni nevinovati . meltran prost . iti anuleaza.permisu acum si ramai si cu dosar penal . iti meriti soarta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax