Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cercetat penal, după ce s-a plimbat pe o stradă din Sebeş cu un cuţit în mână, pe care l-a agitat în faţa trecătorilor

Publicat

Un bărbat de 45 de ani din Girov, judeţul Neamţ este cercetat de poliţişti, după ce a fost surprins plimbându-se pe o stradă din Sebeş, cu un cuţit. Mai mult decât atât, acesta l-a agitat în faţa trecătorilor.

Poliţiştii din Sebeş au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de port fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, faţă de V.M. (45 de ani), din Girov, judeţul Neamţ.

Marţi, acesta a trecut de mai multe ori prin vecinătatea imobilelor situate pe strada Progresului din Sebeş, având în mână un cuţit, pe care l-a agitat în faţa persoanelor aflate pe stradă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax