Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetat pentru furt calificat. Un tânăr din Întregalde a sustras 12 baloți de paie și 12 oi, de la o fermă

Publicat

Un tânăr de 26 de ani din localitatea Întregalde este cercetat furt calificat,fiind suspect principal în două cazuri în care au fost sustrase 12 oi şi 12 baloţi de paie.

Acesta a fost identificat de poliţiştii din Şpring, marți, după ce au stabilit că este principal suspect de comiterea unei infracţiuni de furt din incinta unei societăți comerciale din aceeaşi localitate, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 11 septembrie.

Poliţiştii au stabilit că în cursul zilei de 11 septembrie, S. T. de 26 de ani din localitatea Întregalde, a pătruns prin efracţie în societatea comercială din care a sustras de 12 baloți de paie. În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constatat că suspectul este și autorul furtului a 12 ovine pe care le-a sustras pe parcursul lunilor iulie-septembrie, de la o fermă de pe raza localității Ohaba. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.

Faţă de S. T. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax