Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetat pentru lovire și alte violențe: Un tânăr din Sălciua a pulverizat cu spray lacrimogen și a provocat un scandal într-un local din comună

Publicat

Un tânăr de 26 de ani din comuna Sălciua este cercetat pentru cumul de infracțiuni după de oamenii legii au descoperit că acesta a recurs la violență într-un local public din localitate. Bărbatul a pulverizat cu spay lacrimogen către o altă persoană, căreia ulterior i-a aplicat și mai multe lovituri.

Luni, poliţiştii Secției 11 Poliție Rurală Baia de Arieș împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Sălciua au luat măsura reţinerii faţă de B.I., un tânăr de 26 de ani, din comuna Sălciua, judeţul Alba, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina învinuitului s-a reținut faptul că în noaptea de 9/10 februarie, în jurul orei 2.00, în timp ce se afla la o discotecă organizată într-un local public din Sălciua, a pulverizat cu spray iritant lacrimogen spre un tânăr de 19 ani, i-a aplicat câteva lovituri peste corp și față, a spart mai multe sticle şi a răsturnat o parte din mobilierul localului.

Învinuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax