Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cercetat pentru mai multe infracţiuni, după ce a lovit o minoră pe trecerea de pietoni

Publicat

pol

Un tânăr de 21 de ani este cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni, după ce, aflat la volanul unui autoturism, a lovit o minoră de opt ani, pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut duminică, la ora 11,20, pe B-dul Republicii din Alba Iulia, la intersecţia cu strada Muncii.

B.S.V.  (21 de ani), din Sântimbru, nu a acordat prioritate de trecere unei minore în vârstă de 8 ani, care era angajată în mod regulamentar în traversarea străzii, împreună cu tatăl ei. A acroşat-o cu maşina, iar, în urma loviturii, fata a suferit o contuzie uşoară de şold. Tânărul a încercat să părăsească locul accidentului, dar a fost oprit în apropiere, de un echipaj de poliţie rutieră care a observat ce s-a întâmplat. Poliţiştii au descoperit ulterior că şoferul autoturismului nu poseda permis de conducere, pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma accidentului, B.S.V. este cercet pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax