Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetat pentru SCHINGIUIRE. Un bărbat din Alba Iulia şi-a bătut calul în plină stradă, până i-a rupt un picior. Animalul a fost eutanasiat

Publicat

cal maltratat Un bărbat de 36 de ani din Alba Iulia este cercetat penal pentru rănirea unui animal, după ce şi-a bătut calul cu cruzime, în plină stradă. Din cauza leziunilor suferite, a fost nevoie de eutanasierea animalului.

Poliţiştii din Alba Iulia îl cercetează penal sub aspectul comiterii infracţiunii de rănire sau schingiuire a animalelor pe Ş.A., un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Alba Iulia.

Miercuri, în jurul orei 20.20, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că pe strada Traian a fost abandonat un cal rănit.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că Ş.A. i-a aplicat calului său mai multe lovituri, din cauza cărora animalul şi-a rupt un picior, după care l-a abandonat.

În urma intervenţiilor autorităţilor, calul a fost eutanasiat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax