Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetat pentru tentativă de furt. Bărbat din Aiud, prins de polițiști, după ce a încercat să sustragă băuturi din pivnița unei case

Publicat

furt casaUn bărbat de 42 de ani din Aiud a fost prins de polițiști, marți seara, după ce a încercat să sustragă un recipient cu vin, din pivnița unei case. Polițiștii au fost sesizați prin 112, de către proprietara locuinței.

În data de 6 ianuarie, la ora 21.55, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 81 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că a surprins în curtea locuinţei sale un bărbat care a încercat să sustragă băuturi din pivniţa casei.

La faţa locului s-au deplasat imediat agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud şi l-au depistat pe M.N., de 42 de ani, din Aiud, care a încercat să sustragă un recipient cu 5 litri de vin.

Faţă de M.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax