Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cercetat pentru tentativă de omor, după ce s-a încăierat la un botez din Petrești

Publicat

tineri

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 0325, poliţiştii au fost chemaţi să intervină în Petreşti, la un local unde izbucnise un scandal, în timpul unui petrecerii unui botez. Un bărbat din localitate se luase la harţă cu un clujean, „ajutaţi” şi de starea de ebrietate în care se afau.

Cei doi care au ajuns protagoniştii scandalului sunt V.A. (37 de ani), din Petreşti şi M.T. (37 de ani), din Cluj Napoca. Bărbatul din Petreşti l-a lovit pe clujean cu o sticlă în zona gâtului, rănindu-l.

M.T. a ajuns la spital, la urgenţe şi apoi la Spitalul de Chirurgie Plastică Cluj, fiind necesare îngrijiri medicale de specialitate, din cauza diagnosticului de “plagă tăiată articulaţie temporal mandibulară profundă cu pareză parte stânga”.

În urma scandalului, V.A. este nevoit să respecte restricţia de a nu părăsi localitatea timp de 30 de zile, pe numele său fiind începută urmărirea penală sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax