Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetat pentru ultraj, după ce a provocat scandal pe o stradă din Teiuş. Tânărul, cu antecedente penale, a jignit trecătorii şi poliţiştii

Publicat

Un tânăr de 26 de ani din Teiuş, cunoscut cu antecedente penale, este cercetat pentru ultraj, în urma unui scandal în care a înjurat trecătorii şi oamenii legii. A fost imobilizat şi dus la secţia de poliţie.

Incidentul s-a petrecut marţi, la ora 19.01, când poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Teiuş au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal provocat de un bărbat, în timp ce se afla pe strada Horea din oraş.

Poliţiştii l-au identificat pe H.A.E. (26 de ani) din Teiuş, cunoscut cu antecedente penale, care a provocat scandalul şi a adresat cuvinte jignitoare mai multor persoane aflate pe stradă.

Comportamentul agresiv al bărbatului a continuat şi după intervenţia poliţiştilor, acesta adresând injurii la adresa instituţiei poliţiei. Oamenii legii l-a imobilizat şi l-au transportat la sediul poliţiei, unde i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi “sfidarea organelor judiciare”.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax