Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetaţi de Poliţie, după ce au condus autovehicule neînmatriculate sau fără permis. Dosare penale pentru trei bărbaţi din Alba

Publicat

actiune politia_4 Trei bărbaţi din Alba au fost prinşi de poliţie, marţi şi miercuri, în timp ce conduceau autovehicule neînmatriculate sau fără permis. S-au ales cu dosare penale.

În 28 iunie, în jurul orei 15.50, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Alba Iulia l-au depistat, pe B-dul Revoluţiei, pe un bărbat de 38 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism a cărei autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

În jurul orei 21.15, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi având permisul de conducere suspendat, pe strada Ioan Maiorescu din localitate. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, poliţiştii Postului de Poliție Lunca Mureșului îl cercetează penal, pentru conducere fără permis, pe un bărbat de 40 de ani, din Ocna Mureş. Acesta a condus, marţi seara, un autoturism, pe raza comunei Lunca Mureşului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax