Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetaţi pentru braconaj. Cinci bărbaţi din Blaj au fost prinşi de poliţişti în timp ce pescuiau ilegal pe râul Târnava Mare

Publicat

Cinci bărbaţi din Blaj s-au ales cu dosar penal după ce au fost surprinşi de oamenii legii în timp ce pescuiau ilegal în râul Târnava Mare. Foloseau undiţe cu cârlige tip “arici”. Aceştia au fost identificaţi în timpul unei acţiuni de amploare a poliţiştilor din Blaj, organizată, joi, pentru menținerea climatului de siguranţă civică,  prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea infracțiunilor, în urma căreia au aplicat amenzi în valoare totală de peste 6.000 de lei.

Joi, în jurul orei 9.30, au fost identificaţi cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 42 şi 70 de ani din Blaj, care pescuiau în râul Târnava Mare, cu ajutorul unor undiţe la care erau legate monturi ilegale, formate din mai mult de două cârlige (tip arici, cu cinci cârlige fiecare). Faţă de cei cinci bărbaţi, poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj piscicol.

Cei cinci au avut ghinionul să fie prinşi de poliţiştii din Blaj în timp ce oamenii legii desfăşurau o acţiune ce a avut drept scop menținerea climatului de siguranţă civică,  prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea infracțiunilor.

În acţiune au fost angrenaţi poliţişti de investigaţii criminale, investigare a fraudelor, ordine publică şi rutieră care au fost sprijiniţi de jandarmi şi poliţie locală şi care au aplicat un număr de 47 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.505 lei, cele mai multe (38) pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, poliţiştii au constatat 7 infracțiuni (cele cinci de braconaj piscicol şi două de natură economico financiară).

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax