Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetați pentru furt calificat. Doi bărbați au sustras 49 kilograme de fier de pe şantierul autostrăzii Orăștie-Sibiu

Publicat

Un tânăr de 26 de ani din Șibot și un bărbat de 40 de ani din Alba Iulia sunt cercetați pentru furt calificat, după ce au fost prinși de polițiști în timp de sustrăgeau fier de pe șantierul autostrăzii Orăștie-Sibiu.

Miercuri seara în jurul orei 21.20, poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au fost sesizaţi de către un paznic al şantierului autostrăzii Orăştie – Sibiu, cu privire la faptul că a prins doi bărbaţi care sustrăgeau fier de pe şantier.

Poliţiştii deplasaţi la locul faptei i-au identificat pe L.M.O., de 26 de ani din comuna Şibot şi M.P., de 40 de ani, din municipiul Alba Iulia, care au sustras de pe şantier cantitatea de 49 de kilograme de fier folosit la construirea autostrăzii.

Faţă de cei doi suspecţi, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax