Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetați pentru furt calificat. Doi bărbați din Sibiu au fost prinşi de poliţişti, la Blaj, cu 59 de spaliere sustrase de la o firmă

Publicat

pol

Doi bărbați de 42 și 33 de ani, ambii din județul Sibiu sunt cercetați pentru furt calificat după ce polițiștii din Alba i-au oprit în trafic și au depistat că aveau 59 de spaliere din beton, sustrase de la o societate comercială din localitatea Tăuni. Prejudiciul în valoare de 900 de lei a fost restituit păgubitului.

În timp ce efectuau activităţi de patrulare pe strada Victoriei din comuna Valea Lungă, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au oprit pentru control o autoutilitară condusă de R.D., de 42 de ani, din comuna Orlat (Sibiu).

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au găsit în autoutilitară 59 de spaliere din beton care s-au dovedit a proveni din furt. Acestea au fost sustrase din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Tăuni, comuna Valea Lungă, de către conducătorul auto împreună cu M.T.D., de 33 de ani, din municipiul Sibiu (pasager în autoturism).

Prejudiciul, în valoare de 900 de lei, a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor societăţii păgubite, iar faţă de cei doi suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax