Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cercetați pentru furt calificat. Doi tineri din Sibiu au sustras 400 de lei dintr-o gospodărie din Cetatea de Baltă

Publicat

pol

Un tânăr de 20 de ani și un minor de 15 ani, din comuna Bazna, județul Sibiu sunt cercetați pentru furt calificat, după ce au profitat de neatenția unui cetățean din Cetatea de Baltă și i-au sustras din casă suma de 400 de lei.

Poliţiştii Postului de Poliţie Cetatea de Baltă au fost sesizaţi sâmbătă, la ora 14.20, de către un cetăţean din comună, în legătură cu faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, doi tineri care i-au lucrat în gospodărie au profitat de neatenţia sa şi i-au sustras din locuinţă suma de 400 de lei.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi în apropierea locuinţei reclamantului i-au identificat pe cei doi suspecţi care, în momentul în care au observat echipajul de poliţie, au încercat să fugă.

Oamenii legii i-au prins pe P.A.C., de 20 de ani şi S.N.I., de 15 ani, ambii din comuna Bazna, judeţul Sibiu, asupra cărora a fost găsită suma de bani sustrasă care a fost restituită păgubitului.

Faţă de cei doi suspecţi, poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax