Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetaţi pentru furt din locuinţe: Un minor de 16 ani şi un tânăr de 20 de ani din Alba Iulia au sustras aparate electronice, un aragaz şi o butelie

Publicat

Un adolescent în vârstă de 15 ani şi un tânăr de 20 de ani din Alba Iulia sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce “s-au servit” din două locuinţe cu bunuri electronice, un aragaz şi o butelie. Prejudiciul este estimat la peste 7.500 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat, joi, pe un minor în vârstă de 15 ani, din Alba Iulia suspect principal în cazul unui furt de pe strada Eleşteului din municipiu.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 3-4 august 2014, minorul a pătruns prin efracţie într-o casă de pe strada amintită şi a sustras bunuri electronice în valoare de 7.500 de lei.

Un alt tânăr, D.N.D., în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, în perioada 8-18 iulie, a pătruns în efracţie într-o locuinţă de pe strada Almaşului din oraş, de unde a sustras un aragaz și o butelie.

Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax