Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetaţi pentru furt: Doi tineri din comuna Roşia de Secaş au sustras 110 spalieri din beton depozitaţi într-o grădină

Publicat

pol

politie masinaDoi tineri din comuna Roşia de Secaş sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce au sustras dintr-o grădină din localitatea Ungureni 110 spalieri din beton. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1.100 lei.

Poliţiştii din Blaj i-au identificat, vineri, pe doi tineri din comuna Roşia de Secaş, ca fiind persoanele bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt ce a fost sesizată poliţiei la data de 25 septembrie, prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 1.100 de lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 23/24.09.2014, L.S.A., de 17 ani, împreună cu M.S.D., de 18 ani, au sustras 110 spalieri din beton ce erau depozitaţi în grădina unui cetăţean din localitate Ungureni, comuna Roşia de Secaş.

O parte din prejudiciu a fost recuperate, iar faţă de cei doi tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax