Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetați pentru furt: Patru tineri din Mihalț, printre care și un minor au sustras bunuri de peste 4.800 lei dintr-un magazin

Publicat

furt casaPatru tineri din comuna Mihalț, unul dintre ei minor, sunt cercetați penal pentru furt calificat. Aceştia au sustras mai multe bunuri dintr-un magazin. Valoarea prejudiciului este de aproape 5000 de lei.

Poliţiştii din Blaj i-au identificat pe patru tineri din comuna Mihalţ, judeţul Alba, ca fiind persoanele bănuite de comiterea a două furturi ce au fost reclamate poliţiei în zilele de 19 şi 22 decembrie 2014.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că în nopţile de 18/19 şi 21/22 decembrie 2014, M.R.A., de 20 de ani, F.N., de 16 ani, R.C., de 18 ani şi S.C.G., de 19 ani, au pătruns prin efracţie într-un magazin din Mihalţ şi au sustras cartele telefonice, ţigări şi băuturi alcoolice a căror valoare a fost estimată la 4.826 lei.

Faţă de cei patru tineri a fost întocmit dosar de cercetare penală prin care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax