Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Cercetaţi pentru infracţiuni rutiere. Au fost prinşi în trafic, fără permis sau sub influenţa alcoolului

Publicat

actiune politia

Poliţiştii din Alba au prins mai mulţi conducători auto care nu au respectat regulile rutiere, în weekend-ul de Bobotează. Trei dintre ei au dosare penale.

Potrivit IPJ Alba, în 6 ianuarie, în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza comunei Săliştea, l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din localitate, care conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul omiterii infracţiunii de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Tot în 6 ianuarie, în jurul orei 23.40, poliţiştii din Teiuş l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Octavian Goga din Teiuş, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,73 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În 7 ianuarie, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni, în timp ce acţionau pe DN 75, pe raza localităţii Vadu Moţilor, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Rîşca ,judeţul Cluj. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie. Faţă de şoferul acestuia, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de  conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax