Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cercetaţi pentru tentativă de înşelăciune, după ce au încercat să vândă bijuterii din metal galben, pe post de aur

Publicat

Doi tineri din comuna Cîineni, judeţul Vâlcea şi un bărbat din Voineasa (Olt) sunt cercetaţi pentru tentativă la înşelăciune, după ce au încercat să vândă unui tânăr din Gârbova – Alba bijuterii din metal de culoare galbenă, despre care susţineau că erau din aur. Tânărul a sesizat poliţiştii, iar cei trei au fost identificaţi şi conduşi la Poliţia din Sebeş.

Tentativa de înşelăciune a fost semnalată marţi, la ora 21.10, când tânărul de 24 de ani comuna Gârbova, judeţul Alba, a fost acostat, în timp ce conducea un autoturism, la intersecţia DN1 cu DJ 106 F (zona Câlnic). Suspecţii i-au făcut semn să oprească şi i-au oferit spre vânzare mai multe bijuterii din metal de culoare galbenă, despre care au afirmat că erau din aur.

Poliţiştii i-au identificat pe C.A. (26 de ani), Z.Ş., de 27 de ani, ambii din comuna Cîineni, judeţul Vâlcea şi V.D. (46 de ani), din comuna Voineasa, judeţul Olt. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş pentru cercetări. În bordul autoturismului acestora, poliţiştii au găsit 10 lănţişoare, 4 brăţări şi un ghiul, toate din metal galben.

Cei trei sunt cercetaţi acum pentru tentativă la înşelăciune şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax