Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cercetaţi pentru lovire sau ultraj, în urma unor incidente violente în mai multe zone din judeţul Alba. Poliţiştii au întocmit dosare penale

Publicat

pol

Poliţiştii din Alba au fost sesizaţi, vineri, în mai multe cazuri de evenimente ce au implicat agresiuni fizice asupra altor persoane ori tulburarea liniştii publice. Trei persoane sunt cercetate pentru lovire sau ultraj, în trei situaţii diferite.

Vineri, la ora 14.40, un bărbat de 46 de ani din Cugir a depus o plângere la poliţia din localitate, prin care a reclamat că a fost victima unei agresiuni fizice. Potrivit declaraţiilor sale, cu câteva minute înainte de a veni la poliţie, bărbatul a fost atacat, în plină stradă, de un tânăr de 30 de ani din oraş. Acesta din urmă l-ar fi lovit pumnii şi picioarele. Suspectul – A.C.M. – este acum cercetat pentru infracţiunea de “lovire sau alte violenţe”.

Vineri dimineaţa, la ora 8.10, un tânăr de 25 de ani , din comuna Almaşu Mare a apelat la poliţişti pentru a sesiza că fusese agresat fizic, cu două zile în urmă. Miercuri, 16 noiembrie, în jurul orelor 17.00, a fost lovit de un bărbat de 31 de ani, din Almaşu Mare. Victima se afla cu oile la păscut pe raza comunei, când a izbucnit conflictul dintre cei doi. În urma loviturilor primite, tânărul de 25 de ani a suferit leziuni pentru care are nevoie de 16 până la 18 zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatului medico-legal eliberat pe numele său. Agresorul este cercetat pentru “lovire sau alte violenţe”.

Poliţiştii din Unirea s-au sesizat, tot vineri, în cazul unei altercaţii petrecută joi, într-un magazin din localitate. Un bărbat de 50 de ani din comuna Unirea, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare, dar şi ameninţări cu acte de violenţă personalului din magazin, a lovit uşa de acces, şi s-a folosit de gesturi obscene, după cum au precizat poliţiştii. Bărbatul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax