Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cercetaţi pentru port ilegal de arme albe pe spaţiul public, la Unirea şi Baia de Arieş. Patru bărbaţi s-au ales cu dosare penale

Publicat

Trei bărbaţi au fost surprinşi de oamenii legii la Unirea şi altul la Baia de Arieş, în timp ce aveau asupra lor arme albe, în spaţiul public. Sunt cercetaţi pentru port ilegal al cuţitului sau boxului.

Sâmbătă, la târgul de ţară din comuna Unirea, poliţiştii i-au depistat pe H.A.E. (30 de ani), din Lunca Mureşului,  C.S.D. (42 de ani), din Unirea şi V.G. (20 de ani), din Miraslău, care aveau asupra lor cuţite. Faţă de cei trei bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosare penale în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de port fără drept al cuţitului în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor.

În noaptea de 26/27 ianuarie, poliţiştii din Baia de Arieş l-au depistat pe strada Republicii din oraş, pe G.N.C. (19 ani), din Baia de Arieş, asupra căruia a fost găsit un box, obiect confecţionat anume pentru lovire.

Faţă de tânăr a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „port fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa şi integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetletului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax