Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cercetaţi pentru tăieri ilegale de arbori. Doi bărbaţi din Meteş şi Bucium s-au ales cu dosare penale

furt lemn, drujba, lemne,

Publicat

Doi bărbaţi din comuna Meteş şi din Bucium sunt cercetaţi pentru tăiere ilegală de arbori, prejudiciile cauzate de aceştia fiind în valoare totală de 6.800 de lei. Cei doi au doborât fără drept copaci din speciile fav, carpen şi esenţe răşinoase.

Poliţiştii Postului de Politie Meteş au întocmit acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori, faţă de D.L.V., de 22 de ani, din comuna Meteş. În ianuarie şi februarie, acesta a tăiat fără drept 19 arbori din speciile fag şi carpen, din locul numit ”Dos”  situat pe raza localităţii Văleni. Prejudiciul cauzat prin fapta sa este în valoare de 1.000 lei.

La Bucium, oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală faţă de D.G.A., de 54 de ani, din comună. În data de 5 februarie, acesta a tăiat fără drept, din locul numit „Plai”, situat pe raza comunei Bucium, un număr de 9 arbori de esenţă răşinoasă. Ulterior, bărbatul a comercializat materialul lemnos, în valoare de 5.800 lei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax