Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetați pentru tentativă de furt calificat. Trei tineri din Aiud şi Miraslău au încercat să sustragă benzină din maşini parcate în Alba Iulia

Publicat

politia noaptea O patrulă de siguranță publică a identificat și oprit pentru control, în noaptea de miercuri spre joi, în zona străzii Livezii din municipiul Alba Iulia, un autoturism în care se aflau trei tineri. Despre aceștia exista suspiciunea că au încercat să sustragă combustibil din rezervoarele unor autovehicule parcate, fapta fiind observată și semnalată poliției prin 112 de către un cetățean care locuiește în zonă. Asupra lor s-au găsit un furtun și chei pentru autoturisme Dacia. Faţă de cei trei a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

În noaptea de 1 spre 2 octombrie, în jurul orei 3.30, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm, au identificat şi oprit pentru control, în zona străzii Livezii din municipiul Alba Iulia, un autoturism în care se aflau trei persoane despre care exista suspiciunea că au încercat să sustragă combustibil din rezervoarele unor autovehicule parcate pe strada Livezii din Alba Iulia.

Este vorba de trei tineri, cu vârste de 18, 19 şi 21 de ani, doi din Aiud şi unul din Miraslău, care au fost observaţi de un cetăţean care locuieşte pe strada Livezii, în timp ce încercau să sustragă combustibil, faptă semnalată poliţiei prin 112.

Cei trei tineri se deplasau cu un autoturism înmatriculat în judeţul Cluj, în care a fost găsită o canistră goală. Asupra tinerilor a fost găsit un furtun şi chei pentru autoturisme Dacia pe care probabil intenţionau să le folosească în activitatea infracțională.

Faţă de cei trei tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat, iar poliţiştii din Alba Iulia continuă cercetările în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax