Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetaţi pentru tentativă de furt. Trei tineri din comuna Ighiu au încercat să sustragă motorină din două utilaje parcate

Publicat

Trei tineri din comuna Ighiu sunt cercetaţi pentru furt după ce au încercat să sustragă motorină din rezervoarele a două utilaje parcate în Bucerdea Vinoasă, aparţinând unei societăţi comerciale.

În data de 11 august, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu i-au identificat pe trei tineri din comună despre care există suspiciunea că sunt autorii unei infracţiuni de tentativă de furt, faptă comisă la începutul lunii august..

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 4/5 august 2014, B.D.T., de 20 de ani, împreună cu M.G., de 26 de ani şi B.B.A., de 19 ani, au încercat să sustragă motorină din rezervoarele a două utilaje, aparţinând unei societăţi comerciale şi care erau parcate pe raza localităţii Bucerdea Vinoasă, comuna Ighiu.

Faţă de cei trei tineri, poliţiştii din Ighiu continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax