Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetaţi pentru ultraj, după ce au agresat un tânăr pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia. Victima a fost găsită căzută pe trotuar

Publicat

Doi bărbaţi din Alba Iulia sunt cercetaţi pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire, după ce au agresat un tânăr din Şona şi l-au abandonat pe trotuarul din zona străzii Vasile Goldiş. Locatarii au sesizat poliţia şi cei doi suspecţi au fost identificaţi.

Incidentul s-a petrecut miercuri, în faţa unui bloc de pe strada Vasile Goldiş. Bărbatul de 33 de ani din Şona a fost găsit de poliţişti, prăbuşit pe trotuar, cu urme de violenţă în zona feţei.

Din primele investigaţii, oamenii legii au stabilit că acesta a fost agresat de Daniel I.C. (38 de ani) şi Nicolae D.T. (21 de ani), din Alba Iulia, din cauza unui conflict mai vechi.

Pentru că evenimentul s-a produs în plină stradă şi a afectat localnicii din zonă, poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care agresorii sunt cercetaţi pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax