Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercul Militar Alba Iulia a participat la Festivalul de Teatru de la Medgidia. Spectacol prezentat de Trupa Skepsis

Publicat

Cercul Militar Alba Iulia a participat, în weekend, la , Festivalul de Teatru „Tanța și Costel”, ediția a IX-a, desfășurat la Medgidia, în județul Constanța.

A fost reprezentat de de Trupa Skepsis din Alba Iulia, care a jucat „Cerere în căsătorie”, după A.P. Cehov.

În perioada 24-26 iunie 2022, timp de trei zile, pe scena Cercului Militar Medgidia, au jucat trupe de teatru din Iași, Roman, Buzău, Brașov, Mediaș, Lugoj, București, Constanța și Alba Iulia, care au încântat publicul iubitor de teatru cu spectacole inedite.

Cercul Militar Alba Iulia participă pentru a treia oară la acest festival. Prestația Trupei Skepsis a fost răsplătită de publicul numeros cu ropote de aplauze, potrivit reprezentanților Cercului Militar.

Înfiinţată în anul 2002, trupa de teatru Skepsis a devenit în timp un reper important în peisajul trupelor tinere din România, participând la numeroase festivaluri în ţară şi în străinătate, spectacolele propuse fiind apreciate şi răsplătite mereu cu premii şi distincţii la evenimentele cu caracter competitiv.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Medgidia, prin Asociația Culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în parteneriat cu Biroul tradiții, cultură și Heraldica/Statul Major al apărării, Statul major al forțelor terestre, Garnizoana Medgidia, Cercul Militar Medgidia, Casa de Cultură „I. N. Roman” și Facultatea de Arte a Universității „Ovidius” din Constanța.

sursă foto: Cercul Militar Alba Iulia – Facebook

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax