Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ceremonia de rotire a colanului la Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis. Agocs Elisabeta, noul președinte ales al clubului

Publicat

Ceremonia de rotire a colanului și de schimbare a președintelui Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis, marchează începutul unui nou an rotarian.

Evenimentul a avut loc la sfârșitul săptămânii, pe terasa Pensiunii Perla Mureșului, fiind marcat printr-o mică festivitate, în cadrul căreia actualul președinte al clubului, Cosmin Stanciu a predat mandatul de preşedintelui ales pentru anul 2022 – 2023, Agocs Elisabeta.

La ceremonia oficială au fost prezenți membrii Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis, colegii lor de la Rotary Club Alba Iulia, Rotary Club Sebeș și Rotary Club Cugir Anima Mundi, Rotakids, Interact și Rotaract Alba Iulia și ai Clubului Lions Alba Iulia.

Invitatul special al evenimentului a fost preotul Florin Spiridon Croitoru, cel care de peste 6 ani se îngrijește cu dăruire, în fiecare zi, de copiii de la Centrul de zi pentru copii ” Cuvioasa Parascheva ” din Alba Iulia.

Festivitatea a debutat cu prezentarea proiectelor clubului din anul rotarian 2021 – 2022, proiecte ce s-au axat prioritar pe susținerea educației și a copiilor aflați în nevoie:

”Rotary Susține Educația ” – aflat la a patra ediție – membrii cluburilor Rotary, Rotaract şi Interact au ajutat prin munca lor, în spaţiile special amenajate în cadrul unor magazine partenere ale proiectului, la copertarea manualelor şi caietelor şcolare.

La fiecare manual copertat, 1 RON din preţul serviciului a fost utilizat pentru achiziţionarea de rechizite şcolare pentru copiii din familii defavorizate din județul Alba.

”Hrană și speranță pentru fiecare copil! ” este noul proiect în domeniul educației ce a fost demarat în anul 2021 și finalizat în acest an, prin care Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis împreună cu Rotakids Alba Iulia doresc să facă viața copiilor din medii vulnerabile mai bună, prin achiziționarea echipamentelor de gătit și frigorifice în valoare de 76.215,51 lei, necesare pentru noua cantina socială de la Centrul de zi pentru copii ” Cuvioasa Parascheva ” din Alba Iulia.

Anul rotarian 2021 – 2022 a reprezentat un an plin în proiecte și acțiuni dedicate comunității, în valoare de 131.039 lei, din care amintim : Cupa Rotary la tenis – ediția X, Rotary Susține Edicația – ediția IV, Cupa Rotary Civitas Solis – tir sportiv – prima ediție și nu în ultimul rând 14 ani de existență a clubului.

Pentru noul an rotarian, președintele Agocs Elisabeta şi echipa să doresc să continuie acțiunile de tradiție ale Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis și să inițieze noi proiecte în domenii de interes pentru comunitate.

Un aspect important este conlucrarea cu celelalte cluburi rotariene din județ și cu tinerii din Rotakids, Interact și Rotaract, scopul comun al rotarienilor fiind ”A servi mai presus de sine!”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax