Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cerere de insolvență împotriva firmei care deține fabrica de lactate Torockoi și pensiunea Conacul Secuiesc din Colțești, Rimetea

Publicat

Insolvența firmei care deține fabrica de lactate Torockoi și pensiunea „Conacul Secuiesc” din Colțești, comuna Rimetea, a fost solicitată recent de către o societate din comuna Luna, județul Cluj.

Cererea privind procedura de insolvență a firmei Binal Mob SRL a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Alba în data de 2 septembrie, creditorul fiind societatea Solex SRL din comuna Luna, județul Cluj, ce are ca obiect de activitate creșterea bovinelor de lapte.

În anul 2021, firma Binal Mob SRL a avut o cifră de afaceri de 22.115.480 lei, un profit net de 2.166.776 lei, cu 77 de angajați. Datoriile totale ale firmei se ridicau la 5.647.326 lei.

Fabrica Torockoi este apreciată pentru bogăția aromelor lactatelor, intensitatea gustului și textura lor inconfundabilă. Pensiunea Conacul Secuiesc este principala locație pentru cazare și servit masa din zonă, arhitectura acesteia fiind inspirată din arhitectura tradițională a satelor Rimetea și Colțești.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate