Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cererea incredibilă pe care o femeie din Alba a făcut-o la 112. Motivul pentru care a fost amendată de poliție cu 2000 de lei

Publicat

O femeie a mers la Judecătoria Câmpeni unde a cerut anularea unei amenzi de 2.000 de lei. Femeia a fost amendată de polițiști, după ce a sunat în mod abuziv la 112.

În fața instanței ea a spus că a cerut ca poliția să îi elibereze drumul către casă, după o ceartă cu sora sa, Însă reprezentanții polițiștilor au avut o altă variantă în fața instanței. 

În data de 29 februarie 2024, magistrații Judecătoriei Câmpeni au dat o decizie în dosar.

Versiunea femeii

Fapta pentru care femeia a fost amendată a avut loc în data de 19 august 2023. Atunci femeia a sunat la 112 și a solicitat ca poliția să îi elibereze drumul către casă.

Aceasta a spus că a avut un conflict cu sora sa și că ”s-a simțit obligată să ceară ajutorul poliției”.

”În motivarea plângerii se arată că, în fapt în urma unui conflict cu sora ei  s-a simţit obligată să solicite ajutorul poliţiei pentru e-i elibera drumul spre casă unde erau 5 minori.

În data de 19.08.2023 a sunat şeful postului de Poliţie Ciuruleasa, care i-a relatat că îi trimite alţi colegi, petenta aşteptând până pe data de 20.08.2023 să vină agenţii de poliţie pentru a i se rezolva problema data la care a apelat serviciul de urgenţă 112 unde a solicitat ajutor.

În urma apelulului s-au prezentat doi agenţi de poliţie care au sancţionată cu amendă contravenţională de 2.000 lei”, a susținut femeia în instanță.

Varianta polițiștilor

În fața magistraților reprezentanții Poliției au precizat că la mijlocul scandalului ar fi fost vorba de o roabă, lăsată de sora sa. Însă faptul nu s-a confirmat când polițiștii au ajuns la fața locului.

Potrivit procesului verbal încheiat la data de 20.08.2023, ora 23:15 de Postul de Poliţie Ciuruleasa, petenta a fost sancţionat cu amendă contravenţională în cuantum de 2.000 lei, reţinându-se în sarcina acesteia că la data de 20.08.2023 ora 18:26 petenta pe fondul unor neînţelegeri cu sora sa a apelat în mod abuziv SNUAU 112, sesizând că aceasta lăsat o roabă în curtea lor  aspect care nu s-a confirmat, au menționat magistrații în motivarea instanței.

Decizia magistraților Judecătoriei Câmpeni

Magistrații Judecătoriei Câmpeni au decis că procesul verbal este temeinic și că nu cererea femeii nu poate fi primită. Drept urmare, aceștia nu au anulat procesul verbal.

Decizia judecătoriei poate fi contestată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax