Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cereri pentru acordarea subvenţiei de încălzire la Aiud: Peste 2.000 de locuitori din oraş au cerut ajutor de la stat

Publicat

Potrivit unei statistici făcute publică de Primăria Aiud, până la data de 20 noiembrie 2011, un număr de 2.022 aiudeni au depus cerere pentru acordarea subvenţiei la încălzire pentru sezonul rece 2011-2012. Dintre aceste solicitări, 2.006 au fost admise, iar alte 152 de persoane care beneficiază de venitul minim garantat au primit integral ajutorul de încălzire pentru perioada noiembrie 2011-martie 2012.

În ceea ce priveşte categoriile de solicitări, 1.427 de persoane au solicitat subvenţie la încălzirea cu gaze naturale, 13 solicitări fiind respinse din cauza nerespectării condiţiilor impuse de lege. Ajutorul pentru încălzirea cu lemne a fost cerut de 595 de persoane, dintre care doar 3 nu au primit subvenţie, din cauza faptului că nu s-au încadrat în aceleaşi condiţii prevăzute de normele legale în vigoare.

Celor 2006 aiudeni, cărora solicitările privind acordarea subvenţiei la încălzire le-au fost admise, li se adaugă 152 de persoane care beneficiază de venitul minim garantat, ce au primit integral ajutorul de încălzire pentru perioada noiembrie 2011-martie 2012, în sumă totală de 290 lei.

Familiile sau persoanele singure al căror venit lunar nu depăşeşte 615 lei şi care nu deţin în proprietate bunurile prevăzute de lege ce conduc la excluderea de la plata subvenţiei pot să îşi depună în continuare cererile pentru acordarea ajutorului la încălzire, însoţite de celelalte documente necesare, la Serviciul Public de Asistenţă Socială din Aiud, pe strada Tribun Tudoran, nr. 5.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax