Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Cererile de rambursare depuse de beneficiarii fondurilor europene din agricultură vor fi procesate în 45 de zile

Publicat

În cadrul Comitetului interministerial desfăşurat joi, tema agriculturii şi a afacerilor europene, la Palatul Victoria, s-a decis aplicarea şi pentru fondurile europene din sectorul agriculturii a măsurii de procesare a cererilor de rambursare ale beneficiarilor în termen de maxim 45 de zile de la data prezentării cererilor. Această măsură este deja în vigoare pentru fondurile structurale şi de coeziune şi va intra în vigoare după emiterea unui ordin al ministrului Agriculturii, în cursul săptămânii viitoare.
La şedinţă au participat premierul Emil Boc şi miniştrii Valeriu Tabără şi Leonard Orban, dar şi reprezentanţii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), ai Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP). S-a discutat despre obiectivele stabilite pentru 2012 în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene destinate agriculturii.
De asemenea, au fost analizate măsurile necesare pentru atingerea ţintei de absorbţie de 2,5 miliarde de euro pentru acest an, pentru toate cele trei componente care vizează agricultura: Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurală (FEADR), Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) şi Fondul European pentru Pescuit (FEP).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax