Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cerșetori cercetați penal la Alba Iulia: O tânără își folosea fiul de doi ani pentru a atrage mila trecătorilor, iar un tânăr își obliga fratele cu handicap să ceară bani

Publicat

Acţiunea de combatere a cerşetoriei, desfășurată de poliţiştii din Alba Iulia, a continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute, când au fost depistate doua persoane care apelau la diferite metode pentru a obține mila cetățenilor.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii din Alba Iulia au continuat acţiunea de combatere a cerşetoriei pe raza municipiului.

Astfel, vineri, 23 mai, au identificat-o pe Z.S.B., de 25 de ani, din Teiuş, în timp ce apela la mila cetăţenilor pe B-dul Transilvaniei, folosindu-se de prezenţa fiului să, în vârstă de doi ani.

Faţă de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „folosirea unui minor în scop de cerşetorie”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215, al. 1 din Codul Penal.

În aceeaşi zi şi tot pe Bulevardul Transilvaniei, a fost depistat G.D., de 22 de ani, din comuna Gura Râului, judeţul Sibiu, în timp ce îl determina pe fratele său, o persoană cu dezabilități fizice, aflat într-un cărucior cu rotile, să apeleze la mila cetăţenilor.

Faţă de G.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „exploatarea cerşetoriei”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 214 alin. 1 din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax