Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Certificatele de atestare fiscală pot fi eliberate online, de astăzi, la Alba Iulia. Cum se depune cererea

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat că de marți este disponibil serviciul de eliberare online a certificatelor de atestare fiscală.

Prin utilizarea acestui serviciu, cetățenii nu mai sunt nevoiți să se deplaseze la sediul primăriei și să stea la coadă.

Cererea de Eliberare Certificat de atestare fiscală pentru persoane fizice poate fi accesată din Portalul de servicii Online, AICI

Pe baza unui cont verificat din ”Meniul Servicii Online – Taxe și Impozite”, se poate depune solicitarea. Apoi, certificatul fiscal cu semnătura electronică calificată va fi furnizat în contul cetățeanului.

”Portalul este în continuă dezvoltare, astfel că, pe parcursul utilizării pot apărea unele erori. De aceea vă rugăm să înțelegeți acest aspect și să ne comunicați eventualele probleme de funcționalitate la adresa de email suport-portal@apulum.ro, pentru a putea fi remediate în cel mai scurt timp”, a precizat primarul, pe Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax