Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cetatea Alba Carolina, prezentată în revista National Geographic Traveler: „Alba Iulia, orașul care revine la viață”

Publicat

„Alba Iulia, orașul care revine la viață” – așa este prezentat orașul nostru în paginile revistei National Geographic Traveler, cel mai citit ghid al călătoriilor din România. Municipiul Alba Iulia și-a câștigat meritul de a ocupa două pagini din numărul de iarnă 2012-2013 al publicației.

Vestea a fost adusă de primarul Mircea Hava, care se arată mulțumit de investițiile realizate în Alba Iulia în ultimii ani, precum și de modul în care acestea au influențat și conturat imaginea orașului. În revista National Geografic Traveler, Alba Carolina este „cetatea care de câțiva ani a fost martora unor schimbări majore. Zona centrală a cetății a fost renovată, regândită, reinventată”.

Materialul poartă semnătura lui Răzvan Pascu, cel care și-a consemnat pe blogul personal plimbările sale în peste 40 de țări din patru continente. Impresiile sale din cadrul vizitei efectuate la Alba Iulia în luna noiembrie a anului 2012 se regăsesc în numărul de iarnă al revistei Național Geographic Traveler.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax