Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cetatea Alba Carolina, promovată de Primăria Alba Iulia cu Garda Austriacă , la Târgul de Turism „Ferien Messe” de la Viena

Publicat

targ turism Municipiul Alba Iulia este prezent în aceste zile în cadrul Târgului de Turism „Ferien Messe“ de la Viena. Cu această ocazie, cel mai important obiectiv turistic, Cetatea Alba Carolina, este promovată în cadrul standului național al României.

Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) participă zilele acestea, cu un stand național de 150 m² la târgul de turism „Ferien Messe 2016“ din Viena. Fiind prima participare româneasca din acest an la un târg major de turism, târgul din Viena fiind cea mai importantă manifestare de acest gen din Austria, ANT și-a propus să asigure o prezență complexă a destinației România.

Standul României va fi amplasat între standurile naționale ale Greciei și Turciei și lânga cel al concernului Verkehrsbüro Group (cel mai mare concern turistic din Austria) și va grupa un număr de 27 de firme și instituții cu activitate de turism. Printre expozanții de la standul României se numără consiliile județene Suceava, Gorj și Satu Mare, primăriile orașelor Satu Mare, Timișoara, Cluj, Alba Iulia, Oradea și Sibiu, stațiunile Baile Felix și Băile Herculane, compania națională Tarom.

În cadrul „Ferien Messe 2016“ vor expune peste 700 de expozanți din 70 de țări. Târgul se desfășoară în paralel cu Autoshow Viena și atrage anual circa 150.000 de vizitatori.

Ca și în anii trecuți vom avea o regiune parteneră a standului României, care în acest an va fi județul Gorj. Acesta își va prezenta nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturală, prin prezența la târg a ansamblului profesionist „Doina Gorjului“, care va evolua la stand și pe scena târgului. Pentru creșterea atractivității standului vom avea o prispa gorjenească care va fi amenajată ca mini-expoziție și 7 meșteri populari.

România ca destinație culinară va fi prezentă, în 2016, în premieră, în programul de gătit în direct (live-cooking) de la GenussWelt, eveniment de promovare gastronomică care se desfășoară în cadrul Ferien Messe Viena.

Acțiunea are ca scop promovarea internațională a gastronomiei românești. Bucătarii români vor găti zilnic ‘live’ pe scena special amenajată în cadrul GenussWelt.

Programul târgului internaţional de turism include şi o serie de conferinţe despre destinaţii turistice locale şi internaţionale, workshop-uri dedicate reprezentanţilor operatorilor turistici şi filme de prezentare ale destinaţiilor turistice. În cadrul acestui eveniment, operatorii turistici din România vor intra în contact atât cu specialişti austrieci din turism cât şi cu public local şi internaţional.

În data de 15 ianuarie, va avea loc „Seara României”, eveniment care în acest an va avea accente și specialități gorjenești, după cum precizează reprezentanții ANT.

Participarea României la această importantă manifestare a fost prefațată de recomandarea de către revistele Gewinn și Woman a țării noastre ca destinație de top în 2016 pentru austrieci, mai transmite ANT.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax