Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cetatea Alba Carolina, promovată în paginile revistei WIZZ Air. Este descrisă ca o „atracție turistică pe care nu trebuie să o ratezi”

Publicat

Untitled Bijuteria orașului Alba Iulia, Cetatea Alba Carolina, este promovată în ediție august-septembrie a revistei Wizz Air. Cei care vor călători în această perioadă cu avionul vor avea astfel ocazia să vadă și să se citească puțin despre importanța orașului și despre grandioasa fortificație.

Alba Iulia face de câțiva ani pași importanți spre dezvoltarea tursimului, iar dovada stă nu doar în numărul mare de vizitatori, ci și în aparițiile sale în diferite reviste sau chiar topuri realizate de TripAdvisor, care a introdus orașul atât în 2015 cât și în 2016 în lista destinațiilor pe care nu trebuie să le ratezi dacă ajungi în România.

De curând, Alba Iulia și Cetatea Alba Carolina sunte prezentate ca o destinație perfectă pentru vacanță în paginile revistei Wizz Air.

wizz „De la ocupația românilor, la Răscoala lui Horea, Cloșca și Crișan sau Marea Unire din 1918, Alba Iulia a reprezentat și reprezintă unul dintre cele mai de seamă orașe din România. Secole la rând, principalele evenimente istorice naționale au fost concentrate în jurul Cetății Alba Carolina, cea mai mare din țară, iar, de-a lungul timpului, toate aceste momente valoroase au transformat-o într-o atracție turistică pe care nu trebuie să o ratezi. În anul 2015, TripAdvisor a plasat-o în primele 10 destinații de vacanță obligatorii din România, prin Travellers Choice Awards.

Această recunoaștere este binemeritată. Între zidurile sale, veți găsi porți și arcade impozante, monumente și clădiri, inclusiv Catedrala Sfântul Mihail. Plimbările pe trasee și ceremonialul zilnic al schimbării gărzii (din luna mai până în august) aduc vechea fortificație la viață. Astăzi, Cetatea își păstrează importanța, pe care a avut-o mereu, și întregește orașul: construit pe istorie, pregătit pentru viitor”, scrie WizzAir.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax