Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cetatea Alba Carolina și Munții Apuseni, „ispitele” cu care autoritățile vor să atragă vizitatori la Targul de Turism de la București

Publicat

Cetatea Alba Carolina și Munții Apuseni vor fi „cap de afiș” anul acesta la standul pe care Primăria Alba Iulia și Consiliul Judeţean Alba îl va amplasa în perioada 13-16 martie la Târgul de Turism de la București. Târgul de Turism al României, organizat de Romexpo de două ori pe an, reunește elita firmelor de profil atât din ţară, cât și din întreaga lume.

Ediția de primăvară a târgului va avea loc în perioada 13 – 16 martie 2014 și se va axa pe promovarea ofertelor turistice destinate sezonului estival, atât în România, cât și în străinătate.

Municipiul Alba Iulia și județul Alba vor fi promovate, la un stand comun, și în acest an, la Târgul de Turism, iar principalele atracții vor fi Cetatea Alba Carolina și Munții Apuseni.

Primăria va promova, în cea mai mare parte, Cetatea Alba Carolina. Vor fi prezentate broșuri, pliante și materiale de promovare a Cetății, precum și broșuri prin care se vor prezenta principalele evenimente care vor avea loc în „Cealaltă Capitală” în anul 2014. Pe lângă obiectivele turistice de maximă atracție, va fi promovat și orașul, cu locuri de cazare, restaurante și altele.

La același stand vor fi prezentate și frumusețile județului puse în valoare de Consiliul Județean Alba. Punctul central de anul acesta va fi „Munții Apuseni, o călătorie inspirată”.

Potrivit reprezentanților CJ Alba, anul acesta vor fi prezenți la Târgul de Turism cu meșteri populari care lucrează în lemn, un grup de tulnicărese, dar și Fășangii de la Cetea.

Aceștia vor avea o broșură cu „Munții Apuseni, o călătorie inspirată”, o broșură cu destinațiile inspirate din Alba, evenimentele care vor avea loc în acest an în județul Alba, o hartă turistică a județului, pliante cu locuri de cazare, insigne cu noul logo turistic, dar și altele.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. viorel

    duminică, 09.03.2014 at 09:16

    Nu am posibilitatea sa ajung la acest targ dar special m-as duce sa expun cateva poze cu drumurile catre si dinspre m-tii apuseni ca sa le treaca turistilor cheful de a veni. Rusine autoritatilor care isi aduc aminte de noi doar la targuri!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax