Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cetatea Alba Carolina va fi iluminată în roșu în această seară. Solidaritate cu persoanele cu dizabilități intelectuale

Publicat

Vineri, între orele 21.00 și 23.00, Cetatea Alba Carolina va fi iluminată în roșu, în semn de solidaritate cu persoanele cu dizabilități intelectuale, au anunțat reprezentanții cluburilor Lions.

Potrivit organizatorilor, inițiativa este susținută de către membrii Lions Club Alba Iulia, culoarea roșie urmând a transmite în această seară mesajul toleranței, al respectului și al celebrării diferențelor dintre oameni.

Acțiunea este organizată în cadrul evenimentului „Iluminat pentru Incluziune”, derulatt de Special Olympics România cu sprijinul Districtului Lions 124 România, la care s-a alăturat și Lions Club Alba Iulia.

Fundația Special Olympics din România contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilități intelectuale prin intermediul programelor de pregătire și al evenimentelor competiționale, organizate pe tot parcursul anului la nivel național. Astfel, sportivii Special Olympics au ocazia de a deveni membri activi ai familiei și ai comunității din care fac parte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax