Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cetatea plânge. Unirea Alba Iulia a pierdut, 0-1 cu FC Bihor

Publicat

Unirea Alba Iulia a pierdut, sâmbătă, în fața propriilor suporteri, cu 0-1, partida cu FC Bihor Oradea și se afundă tot mai adânc în subsolul clasamentului.

Debutul de partidă a fost  în forță. Elevii lui Gabriel Rotaru au ratat în primul mitan trei ocazii mari de a deschide scorul, însă lovitura de cap a lui Camara a ocolit poarta orădenilor, în vreme ce Spătaru și Mircea Oprea nu au fost inspirați la finalizare. După pauză, tehnicianul FC Bihor Oradea, Gheorghe Ghiț, l-a introdus în teren pe Mădălin Popa. Acesta a marcat unicul gol al meciului, în minutul 82. Popa a marcat cu capul în urma unei centrări venite de pe partea dreaptă. În minutele de prelungire, Silviu Mureșan, a ratat o ocazie uriașă pentru Unirea. Scăpat singur cu portarul orădenilor, vârful Unirii l-a luat la țintă pe Pogacsics.

Iată cele două distribuții:

Unirea: Pascal – Bălu, Potopea, Camara, C. Cristea – Spătaru, Pleniceanu, N. Stanciu (cpt.), Boboc – M. Oprea, A. Câmpean. Rezerve: Răducanu – Filip, Bodolan, S. Mureşan, D. Militaru, Ciofu, C. Oară.
Antrenor: Gabriel Rotaru

FC Bihor: Pogacsics – Muscă (cpt.), S. Oltean, M. Deaconescu, R. Lupu – C. Chiş, Danci, Sorian – Mărkuş, L. Pop, A. Florean. Rezerve: Fildan – Moraru, Petrache, Şulea, C. Cigan, Iuhas, M. Popa. Antrenor: Gheorghe Ghiţ.

Gabriel Rotaru: ”Rezultatul este nemeritat”

La finalul jocului dintre Unirea Alba Iulia și FC Bihor, tehnicianul de pe banca „alb-negrilor” și-a găsit cu greu cuvintele, din pricina supărării. ”Rezultatul este nemeritat, asta e părerea mea, acuma părerile sunt împărțite. După joc, după ocaziile pe care le-au avut ei, noi am avut o ocazie mult mai mare, dar ei, după cum am urmărit jocurile lor, am știut că n-au nevoie de mai mult de 3-4 ocazii ca să te învingă. Asta e, mergem înainte. Nu avem noroc, nu avem șansă. Nu am ce să le reproșez băieților, s-au dăruit, în anumite momente s-au depășit. Șanse să ne salvăm avem până la final. Se joacă până la capăt. Era bun și un punct astăzi”, a declarat Gabriel Rotaru, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia nu a mai punctat de cinci meciuri

Partida de sâmbătă a constituit pentru „alb-negri” a cincea partidă în care nu au reușit să marcheze. Uniriștii nu au mai marcat de la partida de la  Turnu Severin, cu Gaz Metan CFR Craiova. ”E clar că-ți lipsește golul, când n-ai rezultate și nu marchezi, ne lipsește golul și șansa, în ultimele minute Mureșan a  avut ocazia să o bage în poartă, dar a apărat portarul. Nu cred că golul e imputabil lui Pascal, el a evoluat în repriza a doua cu dureri de spate. Eu îmi felicit jucătorii pentru că s-au dăruit, au vrut. Atâta putem, până la urmă”, a mai spus Rotaru.

În urma acestui rezultat, Unirea rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu 20 de puncte, la un singur punct de  ACU Arad, echipă aflată pe loc neretrogradabil.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax