Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cetăţean bulgar cu identitate falsă, cercetat pentru înşelăciune de peste 2.000 de euro la o casă de schimb valutar din Alba Iulia

Publicat

pol

Poliţiştii din Alba Iulia au reuşit să-l identifice pe un cetăţean bulgar, principal suspect în cazul unei înşelăciuni la o casă de schimb valutar din Alba Iulia, dar şi în alte cazuri similare din ţară.

„Ţeapa” pe care a dat-o la Alba Iulia a fost reclamată săptămâna trecută, în 9 decembrie, de un angajat al unei case de schimb valutar din municipiul Alba Iulia. Acesta a precizat că, în jurul orei 11.30, o persoană necunoscută, folosind o carte de identitate emisă de autorităţile belgiene pe numele de Vatroslav Metorvic, a înşelat-o cu suma de 2.100 euro le efectuarea unei operaţiuni de schimb valutar. În urma cercetărilor, a fost identificat Hasan M. (39 ani), domiciliat în Bulgaria.

Poliţiştii au descoperit că acesta folosea metoda identităţii false şi a produs pagube şi în alte localităţi din ţară, precum Comarnic (Prahova) şi Făgăraş (Braşov).

Faţă de Hasan M. se efectuează cercetări în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi fals material în înscrisuri oficiale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax