Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE: Tânăr francez, ELECTROCUTAT în Gara Aiud, după ce s-a urcat pe un vagon. Victima, transportată la spital

Publicat

Un tânăr francez a fost electrocutat joi noaptea, în jurul orei 23:40, în Gara din Aiud, după ce s-a urcat pe un vagon. Potrivit primelor informații, victima este în stare critică.

UPDATE, ora 08:20 – Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iulie 2019, în jurul orei 23:29, politistii din Aiud au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon în gara din Aiud.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că este vorba despre un tânăr de 18 ani, cetățean francez, care s-a urcat pe un vagon din gară pentru a-și face selfie. Acesta a fost transportat la spital.

UPDATE, ora 07:30 – Potrivit unor surse, tânărul în vârstă de 18 ani, cetățean francez, aștepta împreună cu un grup de tineri un tren pentru a se deplasa spre București.

Acesta s-a urcat pe un vagon de marfă staționat, pentru a-și face un selfie, moment în care s-a electrocutat și a căzut între șinele de cale ferată.

UPDATE, ora 00:05 – Potrivit ISU Alba, în urma sosirii forțelor de intervenție s-a constatat că victima se afla într-o stare critică cu arsuri de gradul II și III și traumatism cranio cerebral deschis.

Acesta a fost transportat la Spitalul din Aiud.

Din informațiile persoanelor de la fața locului, persoana electrocutată s-a urcat pe un vagon, cel mai probabil pentru a-și face un selfie.

Potrivit IPJ Alba, un apel la numărul unic de urgență 112 anunța faptul că în gara Aiud, un cetățean francez se urcă pe un vagon și se electrocutează. Acesta făcea parte dintr-un grup de tineri veniți la un simpozion internațional.

Reprezentanții ISU Alba au transmis că Detasamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, în gara Aiud, pentru găsirea unei persoane posibil electrocutate. Din primele informații victima este un cetățean francez.

Persoanele aflate la fața locului care au sunat la 112 au transmis că victima ar fi decedat.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax